2111820396 Χαλάνδρι - Αχαρνές, Αττική jkormp@gmail.com

 

 

Ο Δρ. Ιωάννης Κορμπάκης είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Τραυματολόγος και Χειρουργός Περιφερικών Νεύρων και Τενόντων.

Είναι Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στον γνωστικό αντικείμενο της Μικροχειρουργικής αποκατάστασης των Νευρικων βλαβών. 

Ειδικεύτηκε στο Ασκληπιείο Βούλας που αποτελεί Ορθοπαιδικό – Τραυματολογικό κέντρο. Κατόπιν εξειδικεύτηκε στις Επανορθωτική Χειρουργική των Αρθρώσεων και στην Μικροχειρουργική στο Washington University των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, έχοντας έμμισθη θέση στα τμήματα Ώμου – Αγκώνα και Άκρας Χειρός. Ακολούθησε εξειδίκευση στο Barnes Jewish Hospital των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής στην Χειρουργική των Περιφερικών Νεύρων και του Βραχιονίου Πλέγματος. Επίσης μετεκπαιδεύτηκε στις παθήσεις της Ποδοκνημικής – Άκρου ποδός.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής, της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας και της Ελληνικής Εταιρείας Χεριού. Επίσης έχει δημοσιεύσει, σε συνεργασία με παγκοσμίου φήμης Ορθοπαιδικούς, πολλές  εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά των Ηνωμένων Πολιτείων της Αμερικής και του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Ο Δρ. Ιωάννης Κορμπάκης πραγματοποιεί  χειρουργικές  επεμβάσεις σε ευρύ φάσμα παθήσεων της Ορθοπαιδικής -Τραυματολογίας στα ιδιωτικά νοσοκομεία που συνεργάζεται (Βιοκλινική Αθηνών, Ιατρικό Κέντρο, Mediterraneo Hospital).

Ο Δρ. Ιωάννης Κορμπάκης  δέχεται καθημερινά στα ιδιωτικά ιατρεία που διατηρεί στο Χαλάνδρι και στις Αχαρνές . Εκεί πραγματοποιούνται  ιατρικές  πράξεις όπως ενδαρθρικές θεραπείες, PRP(Platelet-Rich Plasma) καθώς και η ευρέως διαδεδομένη μέθοδος των κρουστικών υπερήχων, που αποτελεί την θεραπευτική μέθοδο εκλογής για αρκετές φλεγμονώδεις παθήσεις των τενόντων.
 

Λόγω της εκπαίδευσης του σε εξειδικευμένα Ορθοπαιδικά Τμήματα των Ηνωμένων Πολιτείων της Αμερικής καθώς και του πολύ μεγάλου αριθμού περιστατικών που αντιμετωπίζει καθημερινά τα τελευταία χρονιά,  ο Ιατρός έχει την κατάλληλη εμπειρία να προσφέρει επιστημονική λύση σε κάθε ασθενή με θεραπευτικό δίλλημα με βάση τα διεθνή θεραπευτικά πρωτόκολλά.

Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού, μπορείτε να καλέσετε στο 211-1820396 και συνομιλήστε με την γραμματεία και με τον Ιατρό. 

 

 

Αρθροσκόπηση Ώμου

Αρθροσκόπηση Ώμου

Η Αρθροσκόπηση Ώμου είναι μια χειρουργική τεχνική ελάχιστης επεμβατικότητας στην οποία μέσω τριών οπών εισάγεται μια μικροσκοπική κάμερα και ειδικά αρθροσκοπικά εργαλεία μέσω των οποίων γίνεται η αποκατάσταση των βλαβών του ώμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύνδρομο Θωρακικής Εξόδου

Σύνδρομο Θωρακικής Εξόδου

Η θωρακική έξοδος είναι ο δακτύλιος που σχηματίζεται από τους σκαληνούς μύες την κλείδα και τις πρώτες θωρακικές πλευρές. Το σύνδρομο θωρακικής εξόδου (TOS) εμφανίζεται όταν τα νεύρα ή τα αιμοφόρα αγγεία συμπιέζονται από αυτές τις ανατομικές δομές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νόσος του Kienböck

Νόσος του Kienböck

Η νόσος του Kienböck είναι η διαταραχή της αρχιτεκτονικής του μηνοειδούς οστού του καρπού και οφείλεται σε διαταραχή της αιματικής μικροκυκλοφορίας στο συγκεκριμένο οστό (άσηπτη νέκρωση).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μικροχειρουργική - Παθήσεις Περιφερικών Νεύρων

Μικροχειρουργική - Παθήσεις Περιφερικών Νεύρων

Η χειρουργική των Περιφερικών Νεύρων αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιατρείο Χαλανδρίου

Ιατρείο Χαλανδρίου

Λεωφόρος Πεντέλης & Διογένους 2, Χαλάνδρι
ΤΚ. 15234
Τηλ. 2111820396, Κιν. 6972558617

Ιατρείο Αχαρνών

Ιατρείο Αχαρνών

Δεκελείας 75, Αχαρνές
ΤΚ. 13674
Τηλ. 2111820396, Κιν. 6972558617